divendres, 1 d’octubre del 2010

Comença la Primera Fira del Ferro Pirinenc acompanyada de la festa major d'Ainet de Besan


Demà dissabte 2 d'octubre comença per primera vegada a la Vall Ferrera la Primera Fira del Ferro Pirinec, un espai per conèixer i divulgar tot allò que té a veure amb el ferro a la Vall ferrera. Vindran artesans i forjadors del ferro d'arreu de Catalunya i l'estranger per trobar-se tots junts i fer demostracions d'aquest antic ofici, a la vegada que hi haurà demostracions de com es fa un forn de ferro de l'època romana, el qual s'encendrà demà per obtenir ferro com fa 1.600 anys, i no faltaran artesans de productes artesans i alimentaris, així com d'informació del Parc Natural i l'Associació pel Patrimoni de la Vall Ferrera. Per fer boca TV3 ja n'ha fet una notícia al respecte al telenoticies comarques d'avui .

Per altre banda, i per ambientar el personal i la festa fins altes hores de la nit,  hi ha al mateix temps la Festa Major d'Ainet de Besan, la qual presenta el programa següent:
- Divendres 1 d'octubre - 24h Ball de nit amb l'acordionista Elisabeth
- Dissabte 2 d'octubre - 17h jocs infantils i berenar
                                     24h obertura del forn de ferro i tot seguit ball amb el trio Quartz

Aquesta vegada no hi podeu faltar, i per si no en teniuprou diumenge 3 d'octubre es fara una visita guiada a l'itinerari que recorre les restes arqueològiques de les mines i forns de ferro del Virós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada